Registraties !


Je zat erop te wachten… Je stond met je voeten te stampen… Je kampeerde op de BEta Larp event pagina voor dit…

Het.IS.KLAAR😱

 

Ja, dat zijn ze! De inschrijving voor BEta Larp 2023 is nu open 🙌  10 jaar na de lancering van dit evenement, 10 jaar van sensatie voor ons hart en ziel (en we overdrijven niet!) 💕

👉  billetweb.fr/beta-larp-2023 👈

Dus ga aan de slag en deel massaal! Of je nu een spreker of een deelnemer bent, of je nu voor een dag of twee komt, of je nu blijft overnachten, of je nu ter plaatse komt eten of elders: schrijf je nu in en samen maken we van deze 10de editie een onvergetelijk evenement🤗

☝️Zoals elk jaar heb je de mogelijkheid om een vrije prijs op je deelname te zetten: dit is een manier om onze activiteiten te steunen volgens jouw middelen en jouw motivatie.
👕We hebben ook goed geluisterd naar jullie opmerkingen over de truien en T-shirts, en hebben gekozen voor producten van topkwaliteit gemaakt van biologisch katoen om onze ecologische impact te minimaliseren, ontwikkeld onder ethische en verantwoordelijke omstandigheden. Vanaf nu kunnen sprekers ervoor kiezen om het T-shirt niet automatisch te ontvangen en een bijdrage te leveren aan hun aankoop als ze dat willen.
In dezelfde geest zullen de BEta-gidsen niet langer systematisch gedrukt worden, maar op aanvraag via het webticket.
💸We zijn ook genoodzaakt om de prijzen van overnachtingen en maaltijden te verhogen gezien de algemene prijsstijging in de Auberge.

En bovenal, als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen in de commentaarsectie of op info@larp.be 📧

Share

Een reactie plaatsen