Praktische Informatie


 

DATUM

Vrijdag 8.11 (19u – 1u), Zaterdag 9.11 (9u30 tot 1u) en zondag 10.11 (9u30 tot 18u).

LOCATIE

Auberge de Jeunesse de Charleroi
Rue du Bastion d’Egmont 3, 6000 Charleroi (dichtbij station Charleroi-Central)

PRIJS

Speakers

 • Gratis toegang
 • Overnachting(en): tussen 12.5€ (mini tarief), 20€ (gereduceerd tarief) en 27.5€ (standaardtarief). Ontbijt op zaterdag en/of zondag is bij de prijs inbegrepen.
 • Maalijden : tussen 5€ (mini tarief), 7.5€ (gereduceerd tarief) en 10€ (standaardtarief)/LUNCH + tussen 5€ (mini tarief), 7.5€ (gereduceerd tarief) en 10€ (standaardtarief) /AVONDETEN.
 • Gratis T-shirt  (geen bestelverplichting)
  .
  Wat is het verschil tussen “standaardtarief”, “gereduceerd tarief” en “mini tarief”? BE Larp draagt financieel bij aan de prijs van maaltijden en overnachtingen om ervoor te zorgen dat het evenement voor iedereen toegankelijk is! Je kan dus kiezen tussen het standaardtarief (waarbij BE Larp geen bijdrage levert), het gereduceerd tarief (waarbij BE Larp een bijdrage levert van één derde van de basisprijs) en het mini tarief (waarbij BE Larp een bijdrage levert van twee derde van de basisprijs).

  → Er zijn alternatieven beschikbaar buiten de Auberge (broodjes, pasta, noedels, enz.) als je dat liever hebt.

Deelnemers

 • Gratis toegang
 • Overnachting(en): tussen 20€ (gereduceerd tarief) en 27.5€ (standaardtarief). Ontbijt op zaterdag en/of zondag is bij de prijs inbegrepen.
 • Maalijden : tussen 7.5€ (gereduceerde tarief) en 10€ (standaardtarief)/LUNCH + Binnenkomst 5€ (mini tarief), 7.5€ (gereduceerd tarief) en 10€ (standaardtarief) /AVONDETEN.
  .
  Wat is het verschil tussen “standaardtarief” en “gereduceerd tarief”? BE Larp draagt financieel bij aan de prijs van maaltijden en overnachtingen om ervoor te zorgen dat het evenement voor iedereen toegankelijk is! Je kan dus kiezen tussen het standaardtarief (waarbij BE Larp geen bijdrage levert) en het gereduceerd tarief (waarbij BE Larp een bijdrage levert van een derde van de basisprijs).
  .

  → Er zijn alternatieven beschikbaar buiten de Auberge (broodjes, pasta, noedels, enz.) als je dat liever hebt.

SCHEMA’S

 • Vrijdag: ontvangst vanaf 19u
 • Zaterdag: ontvangst vaanf 9u
 • Zondag: ontvangst vanaf 9u

NUTTIGE INFORMATIE

Aarzel niet om de BEta-gids te raadplegen voor alle belangrijke informatie over het weekend!

CARPOOLEN

Om het voor jou gemakkelijker te maken om van en naar het evenement te komen, plaatsen we een bericht op onze Facebookpagina waar je een carpool kunt voorstellen in de commentaren. 🏎

 

Share