Fun


  Slaapfeestje

  Welkom op de openingsavond van BEta Larp, waar de feestvreugde van elke larper samenkomt met de kilte van een slaapfeestje ! Larp is niet alleen een culturele praktijk, maar vooral een sociale hobby, dus waarom kom je niet langs en profiteer je niet van deze avond om samen te komen en elkaar beter te leren kennen? Het wordt gegarandeerd een leuke avond! Een gezellige kigouroumis avond!

   

  Gewoon voor de lol

  Vrijdag 27 oktober, vanaf 20.30 uur

  Share

    BEta Larp : Larp Awards

    Terwijl alle kunsten hun beloningen en prijzen hebben, ontbreekt het Belgische Larp daar flagrant aan. Wie zei dat Larpers niet in staat zijn om de prestaties van hun collega’s te bewonderen? Kom zonder oordeel of prietpraat samen met ons de grootste Larp-prestaties van de laatste jaren in Franstalig België belonen!

     

    Gewoon voor de lol/span>

    Zaterdag 28 oktober, 20.30 tot 21.30 uur

    Share

      Larp Quizz

      Ken je de naam van elke editie van Avatar en de verhaallijn van de eerste aflevering van Ragnarok? Weet je alles over de meta-technieken die in Nordic LARP worden gebruikt of over LARP-romantiek? Ken je de resolutie van Shadow Island uit je hoofd en weet je welke geheimen er achter The City schuilen? Of heb je geen idee, maar wil je je kennis van onze gedeelde passie testen en het met een goed humeur opnemen tegen andere Gnisten? Dan is deze quiz voor jou! En voor iedereen! Open voor zowel beginners als ervaren Gnists. Kom en win de prijs voor deze editie van 2023!

       

      Gewoon voor de lol

      Zondag 29 oktober, 9.30-10.15 uur

      Share
       Share